11 Things About Me

5/22/2013 12:42:00 AM
SOALAN DARI SHADIRA


1. Panggilan manja u all dekat rumah apa?
    -Adik , kudut 

2. Korang asal mana?

    -Johor 

3. Belajar dekat mana?

    -Matrik Tangkak

4. Prinsip hidup korang?

    -Errrr.... hee...

5. Boleh bagi tips kat shad tak untuk maintain UV 1k sehari? 

    -Em sory yee shad, saya tak femes, so tak tahu.. hee

6. Korang blogging sebab apa ya?

    -Untuk hiburan..

7. Kalau diberi peluang, destinasi manakah yang korang pilih untuk pergi melancong?
    -Mekah, boleh buat umrah atau haji

8. Definisi anda tentang CINTA?

    -Tak tahu lah.. hee

9. Nyatakan tiga perkara yang akan membuatkan anda happy.

    -Dapat tengok mak dan ayah bangga..
    -Dapat gather sama2 dengan family
    -Berjaya dalam hidup

10. Benda(things) yang korang paling sayang? (Cth: Iphone ke, dslr ke).

     -Tv

11. Apa pendapat korang tentang blog Shad? Sila komen. Serious takan marah.

     -Saya suka sangat purple... ^_^


SOALAN KEPADA MANGSA TAG SAYA :

  1. Pernah korek hidung senyap2 selepas itu selet di dinding bilik air??
  2. Adakah anda mase kecik2 dulu mempunyai bantal busuk?? atau masih ada sehingga sekarang..
  3. Pernah kentut senyap2 tak??
  4. Ngumpat kawan baik sendiri??
  5. Pernah sakat2 orang or membe??
  6. Kalau pernah, apa yang di sakat...?
  7. Suke gigit kuku...??
  8. Twitter, facebook, ke bloging?? paleng kerap duduk depan lappy
  9. Kenangan pahit dan kenangan manis yang tak dapat di lupakan. ?
  10. Boleh tolong tekan nie sekali je KLIK
  11. Terima kasih kalau klik.. Awak marah tak dengan soalan saya? gurau-gurau aje nie...



MANGSA TAG : 





5 comments:

Nur Aina Syafiqah said...

thanks tag eh, nanti ade masa ayna post.

Isabel Diaz said...

Budak matrik..

Miszyuyu said...

hai sy dtg dr contest .. jom join! http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

Deqla Manjew said...

salam dear.. mohon check emel..

nabila biela said...

hai dear..nk mng handphone comel x??jom join segmen ni...

http://www.nabilabiela.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html