CONTEST BFF 1.0 FAREZ SHAH OFFICIAL!

11/13/2011 12:42:00 AM
hehe.. time kaseh ieza sebab tag aku... nak join jugak lah....


 kalau sesiapa mahu join.. klik la banner atas nie keh... bnyak2 orang join lagi bez kan.!



oke.. nak kenal kan... to lah kawan baik aku... name dia iza... name panjang dia rezatulakma binti ali..
sebenarnye ramai lagi kawan aku.. tapi aku rase dia ni lah kawan aku yang paling lame and rapat gan aku... nak taw tak ktaorang da kawan since tadika lagi..asal dia pegi mane2 je mesti aku ekot. asal aku pergi mane2 je mesti dia ekot..same same gitu..hehe.. same lah cam gamba kat atas nie..tengok! gamba aku ad,gamba dia pon ada, itu lah membukti kan bahawa ktaorang sering bersama.. ehe..mase ni ktaorang join sekolah pergi lawatan ke karnival kimia..saje saje je join.. duduk kat sekolah je rase boring jugak.. erm,engat kan dekat sekolah je bosan, tapi dekat sini lagi bosan, sebab kitaorang tak dapat nak sertai aktiviti yang dianjurkan sebab peserta da ramai sangat.. so,cikgu decide nak balek je.. sebelum nak blek, ktaorang sempat la snap2 gamba sesame sebagai tanda kenangan gitu.. 

k lah, sekian terima kaseh...hehe









3 comments:

izah :) said...

wuuu..nak bangga sekejap..eheee..speechless..terharu sngat..hihi..

eCha said...

@izah :) hehe... cheh.. malu plak haku.... haa

izah :) said...

@eCha malu-malu..