join... join.. join....

11/03/2011 03:12:00 PM



ASSALAMUALAIKUM...


hai.. hari nie nak join segmen ni... sape-sape yang nak join klik la kat banner to keyh.. nanti bole kite kenal-kenal....pis









24 comments:

rahman said...

follow me back ya'

http://paintmyworld-rahman.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

aku_fynaz said...

jln2 sini :)

Amyra Azhar said...

dtg follow dr segmen yg same :D

Eza Boom Boom :) said...

Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Siti Zuraina Bte Amran said...

hye..!! selamat berkenalan..
saya dtng dri segmen yng sama..
sya zuzu..awak pulak..??

eCha said...

rahman:da follow da.. hii..slamat bekenalan

aku_fynaz:da singgah gak blog awak,da follow gak..

amyra azhar:da follow awak.. slamat bkenalan ye

eza boom boom :):nice to know u too dear :)

siti zuraina bte amran:selamat bekenalan!! saye echa .. hee

natashaborhan said...

jalan jalan sini dari segmen yg sama sambil baca entry :]

ciwty sajjeh said...

hey cty datang dari segmen yang sama..
jom follow cty balik..:)

TEKAN SINI UNTUK KE BLOG GREEN

eCha said...

@natashaborhan terima kaseh sudi singgah sini....

eCha said...

@ciwty sajjeh terima kaseh singgah sini.... nanti saye singgah ye..

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

eCha said...

@fiqah selamat berkenalan.. thanx sudi sudi singgah blog ni..

PUTRY said...

dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

Run Away said...

../salam kenal dari segmen azfa...;d

alynfazlin said...

singgah sini dr segmen yg sama. :)

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

eCha said...

@PUTRY thanx sudi singgah bl0g saye..

eCha said...

@Run Away slamt bekenalan jugak.. Hee

eCha said...

@alynfazlin time kaseh, sudi dtg bel0g sye..

eCha said...

@cIKhA thanx sudi singgah

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

eCha said...

@cerita best terima ksih.. baik. akan disinggah and di follow ye.. hehe

PURPLEVIOLET said...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

eCha said...

@PURPLEVIOLET okeh..