1st Giveaway By Izah & Ecah

4/30/2013 08:33:00 PM
Bismillahirrahmaanirrahim.. Dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang


TAMAT !!

http://2.bp.blogspot.com/-4eDJLXvaO-Q/UVhcTM_6OTI/AAAAAAAAB30/ovfGUqiP20c/s320/Untitled-2.gif
dengan lafaz Bismillahirrahmaanirrahim ,saya dan Izah lancarkan GA pertama kami ni . kami mencari ramai pemenang . 


Syarat
  • wajib follow blog saya dan Izah ( senang nak tahu perkembangan semasa :p )
  • wajib follow sponsor 
  • wajib like fanpage sponsor dan follow twitter sponsor ( bagi yang ada facebook  )
  • wajib follow twitter sponsor ( bagi yang ada Twitter )
  • wajib click link INIINI ,INI ,INI ( tunggu sampai habis loading .JUJUR TAW )
  • warganegara Malaysia 
  • buat 1 entry yang bertajuk "1st Giveaway By Izah & Ecah" .copy banner di atas dan link kan ke entry ni atau entry Izah.
  • tinggalkan link entry anda di kotak komen saya atau Izah .salah satu ya . ( jangan tinggalkan link entry anda dekat chatbox atau tempat lain selain kotak komen kami )
Follow Blog Sponsor 

YanaRynna Alsagoff | Mohd Zuhri | Faie | Bella | Nurul Imaniah |

Aina AireenSweetie's HandmadeWeen (follow gune button follow-tengok di sidebar bawah "Read me!") |  Pupeliyana Shop |
Sarina's CollectionFarah SyahiraZayani Zulkifli | Auni |
Stiha Solehah | IsmahD'va FashionistaBoutiqueAin | NSMA | 
Ain HamdanSister ShawlNorHaidaz


Like Fanpage dan follow twitter Sponsor



Pemenang di pilih melalui cabutan ,dan top refferal .sesiapa yang nak menang hadiah best kena lah rajin promote .hehe .kalau nak tag blogger lain boleh kalau tak nak pun tak apa . tarikh tamat GA ni  , 30.4.2013 pada jam 3 petang .so apa tunggu lagi .jom meriahkan GA kami ni :D








Pemenang 1st Giveaway By Izah & Ecah

4/30/2013 01:39:00 AM
Bismillahirrahmaanirrahim.. Dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang



1st sekali ,nak minta maaf sebab tamatkan awal sehari .esok dan seterusnya kiteorang agak busy sikit so amek keputusan tamatkan awal dan umumkan awal . sorry yea .seperti yang korang tahu ,kiteorang pilih pemenang menggunakan kaedah cabut tangan .so tak ada tipu-tipu ,tak ada pilih kasih .fair . hadiah pun bertambah daripada 87 ke 91 !! 



click kalau tak nampak :p
Top Refferal

24. http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html
hadiah : topup RM 10 -tuntut SINI -
voucer diskaun rm10 jika membeli 3 pasang contact lens di Sarina's Collection   -tuntut SINI-

86. http://www.aisyahhumaira.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html

hadiah : topup RM 5 -tuntut SINI -
diskaun rm5 jika membeli 2 pasang contact lens di Sarina's Collection   -tuntut SINI -

Random


*Header*




*Review Blog*



*Banner Kecil*


*Bloglist*

     -tuntut SINI-

*Topup RM5*


*Keychain*


*Tony Moly Lip Tint*


*voucer diskaun RM5 jika membeli 2 pasang contact lens di Sarina's Collection*


*Topup RM10*


*Gelang Tangan*


*Brooch Ribbon*


*Doodle*



*Topup RM3*


*Sehelai Baju*


*Baucar 10% Lolita Fairytale Collection



*Bookmarks*


*Vector*

-tuntut SINI -

*Bawal Pelangi*


*coklat*



pemenang doodle no 57 , sponsor sekarang tengah PLKN so mungkin dia bagi respon lambat . sila tuntut haiah masing-masing . cakap dengan sponsor macam ni :

Saya pemenang 1st Giveaway by Izah & Ecah
No & link entry :
menang apa ? :
Details :

kalau yang menang barang pos ,letaklah details .mana yang menang topup nyatakan maxis/celcom .yang menang blog review , bloglist dan blog stuf tak perlu letak details ,sampai yang "menang apa?" tu sahaja . sebarang pertanyaan boleh contact saya atau ecah .ada link fb dgn twitter saya kat sidebar tu .

terima kasih sudi menjoinkan diri . till then .assalamualaikum 






Pengumuman peserta 1st Giveaway By Izah & Ecah

4/25/2013 10:18:00 PM
Nak join? belum join... cepat2 klik banner kat atas nie... 30/4 nie TAMAT..




Alhamdulillah , ramai juga yang sudi join Giveaway pertama kami yang tak seberapa ini. Pada awalnye kami menganggarkan peserta tak sampai 50 orang to yang pemenag sikit je.. Oleh kerana, sambutan yang menggalakkan , peserta melebihi seratus,  kami bercadang untuk menambah lagi para pemenang.. kalau dah pemenang nya bertambah, sudah tentu lah kan hadiah nya pon bertambah.. :D Seronok tak? Kami akan mencari pemenang seramai 2 orang top referral dan 85 pemenang daripada cabutan tangan. Fair and square... okey. itu sahaja.. bye...










First Giveaway By Anadiera

4/21/2013 08:18:00 PM
klik banner sahaja yaa...


TAG :








1st Giveaway by Nabihah Ahmad

4/13/2013 09:59:00 PM
klik banner yaa....







Simple Giveaway By A & A

4/11/2013 10:33:00 PM


klik banner







Saya nak menang hadiah dan dibloglist

4/11/2013 06:07:00 PM
klik lah banner to yaa...

SENARAI HADIAH : 

VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*


Kardigan X 2



Legging X 2


Tony Moly Tint X 2


Topup RM5 X 1


Manicure Set X 2


Bloglist  X 10


TAG :