Jemput Singgah

5/02/2013 09:03:00 PM
sumber : We❤It

Hai , ini adalah entry ringkas sahaja . Alhamdullilah, selesai jugak 1st Giveaway By Izah & Ecah . Kepada para pemenang jangan lupa untuk tuntut hadiah anda ye. Rasa lege je bila semua nya dah tamat. Oh ye, korang , saya ada lagi satu blog, blog itu hanya untuk join Giveaway , Segmen dan contest sahaja. Blog ini tidak akan digunakan lagi untuk join Giveaway , Segmen dan contest. Hanya untuk peribadi sahaja. Blog saya yang kedua jangan lupa follow ye... 


kalau korang rajin follow lah blog tu. hee... okey , to aje. bye . salam.



4 comments:

Rieya Ramlee said...

Dah follow dah blog kedua awak..

Follow blog contest/giveaway/segmen saya pulak:

www.charliejoined.blogspot.com/

Isabel Diaz said...

Wah, dah ada blog contest.. Saya pun ada.. Jemput jenguk.. http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/

eCha said...

@Rieya Ramlee thankss... dah follow juga.. :D

eCha said...

@Isabel Diaz wahh.. yeke.. saya singgah,,, :D