PERHATIAN KEPADA PARA PESERTA 1ST GA BY IZAH & ECAH

4/07/2013 09:51:00 PM
klik gamba di atas untuk tumbesaran yaa....



1. Untuk maklumat para peserta 1st giveaway by izah & ecah , salah seorang daripada sponsor GA ini telah memberi mesej kepada saya untuk memberitahu kepada para peserta supaya para peserta klik button follow gune button follow- tengok di sidebar bawah "Read me!" di blog beliau. untuk mengetahui lebih lanjut, sila baca printscreen mesej beliau di atas. harap para peserta ambil perhatian. saya hanya menyampaikan pesanan para sponsor. terima kasih. :D



p/s : "Bagi yang dah follow blog ween dan menggunakan FOLLOWERS WIDGET, sila unfollow and follow semula guna BUTTON FOLLOW kat bawah header. Kalau nama korang tak termasuk dalam followers ween, sila guna widget"
terima kasih ( PESANAN DARI BELIAU )

link beliau : http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/


* sponsor yang bernama Rynna Alsagoff kini dah boleh follow semula blog beliau , diharap para peserta dapat follow beliau. kesulitan amat dikesali.

link beliau : http://r-nanania.blogspot.com/









4 comments:

Si Matatajam said...

Balas kunjungan dan folo sini..

eCha said...

@Si Matatajam thanksss... :D

penjejak chinta allah said...

akak blog rynna tak boleh ponn .. hmm ni dia postnya http://vanielacokelat.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-ga-niee.html
hope adek menang tq for invite adek for this giveaway

eCha said...

@penjejak chinta allah sekarang da boleh bukak... oke, tq join this giveaway.. :D