Pemenang 1st Giveaway By Izah & Ecah

4/30/2013 01:39:00 AM
Bismillahirrahmaanirrahim.. Dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang



1st sekali ,nak minta maaf sebab tamatkan awal sehari .esok dan seterusnya kiteorang agak busy sikit so amek keputusan tamatkan awal dan umumkan awal . sorry yea .seperti yang korang tahu ,kiteorang pilih pemenang menggunakan kaedah cabut tangan .so tak ada tipu-tipu ,tak ada pilih kasih .fair . hadiah pun bertambah daripada 87 ke 91 !! 



click kalau tak nampak :p
Top Refferal

24. http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html
hadiah : topup RM 10 -tuntut SINI -
voucer diskaun rm10 jika membeli 3 pasang contact lens di Sarina's Collection   -tuntut SINI-

86. http://www.aisyahhumaira.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html

hadiah : topup RM 5 -tuntut SINI -
diskaun rm5 jika membeli 2 pasang contact lens di Sarina's Collection   -tuntut SINI -

Random


*Header*




*Review Blog*



*Banner Kecil*


*Bloglist*

     -tuntut SINI-

*Topup RM5*


*Keychain*


*Tony Moly Lip Tint*


*voucer diskaun RM5 jika membeli 2 pasang contact lens di Sarina's Collection*


*Topup RM10*


*Gelang Tangan*


*Brooch Ribbon*


*Doodle*



*Topup RM3*


*Sehelai Baju*


*Baucar 10% Lolita Fairytale Collection



*Bookmarks*


*Vector*

-tuntut SINI -

*Bawal Pelangi*


*coklat*



pemenang doodle no 57 , sponsor sekarang tengah PLKN so mungkin dia bagi respon lambat . sila tuntut haiah masing-masing . cakap dengan sponsor macam ni :

Saya pemenang 1st Giveaway by Izah & Ecah
No & link entry :
menang apa ? :
Details :

kalau yang menang barang pos ,letaklah details .mana yang menang topup nyatakan maxis/celcom .yang menang blog review , bloglist dan blog stuf tak perlu letak details ,sampai yang "menang apa?" tu sahaja . sebarang pertanyaan boleh contact saya atau ecah .ada link fb dgn twitter saya kat sidebar tu .

terima kasih sudi menjoinkan diri . till then .assalamualaikum 






31 comments:

Dianaa said...

alhamdulillah, dapat bloglist. terima kasih :)
tahniah utk yg lain :)

Aenn Athirah said...

Alhamdulillah..menang header.. thanks yer.. :)

eCha said...

@Dianaa tahniah yee... :D

eCha said...

@Aenn Athirah tahniahh.. :D

Myzz Tynee said...

Alhamdulillah..menang keychain..=)

noorhaidaz eyda said...

SILA CLAIM HADIAH ANDA DAN COMMENT KAT SINI YE http://talktocayunkpinky.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html

Eyma su said...

Alhamdulillah menang..(^_^)

Isabel Diaz said...

Takda rezeki

MiZzKeyNa said...

alhamdulillah menang ... dpt coklat ;)

nak bgi details kat sponsor tpi fb xde ... cm mne ye ??

Niya Hamdan said...

Tahniah kpd semua pemenang =)

Zatiey Ismail said...

Alhamdulillah dapat bookmark.. :)

Yumida Huda said...

alhamdulillah
dpt keychain
makasih :)

eCha said...

@Myzz Tynee tahniah.. :D

eCha said...

@Eyma su tahniah.. :D

eCha said...

@Isabel Diaz tak pe.. lain kali munkin ada rezeki.. :D

eCha said...

@MiZzKeyNa tahniah.. :D

eCha said...

@Niya Hamdan :D

eCha said...

@Zatiey Ismail tahniah...

eCha said...

@Yumida Huda tahniah.. sama2...

Che Rosliza Che Mat said...

akak dah hantar detail dah....tq...

aisyah humaira' said...

alhamdulillah, menang.. dah pm :)ehh, tak tak.. tak boleh pm, tapi dah hantar details kat post :)

misz l0vely said...

Alhamdulillah...rezeki bulan May :)

EIQA said...

alhamdullillah,,iqa menang keychain,,tapi macam mana nak bagi tahu kat fb dia ye...

Cik JariManis said...

tq Izah & Echa! alhamdulillah CJM menang! :)

eCha said...

@Che Rosliza Che Mat tahniah.. same2...

eCha said...

@aisyah humaira' tahniah...

eCha said...

@misz l0vely tahniah...

eCha said...

@EIQA tahniah..

Mirah Graphic said...

hmm..tak menang :(

misz l0vely said...

hii...
just to asking...
sy pemenang topup RM5 dari sponsor Nur Faie...
sy dh bg details kt fb dy tp xde feedback dr dy..
so, sy blom lg dpt topup tue...
camne yea??..

Mirah Graphic said...

hi sy pemenang keychain dr sponsor rezatul akma dah inform tapi hadiah x post2 lagi . dh lme dh