SEGMEN : MY BEST K-DRAMA BY AZIERA

2/24/2013 12:08:00 AM
macam biaa klik lah banner....

aku rase dalam banyak-banyak segmen yang aku join ni, segmen nie lah yang palinh mencabar sekali... nak tahu kenapa, sebab aku tak banyak sangat nengok cerita-cerita korea.. sekali dua too ada lah jugak tengok.. tapi demi tak nak kecewakan kawan blogger kite, aku buad jelah segmen nie.. hihi...^_^.. *semoga menang...... haha.. perasan... antara salah satu syarat segmen nie adalah, kena cerita serba sedikit pasal cerita korea yang pernah korang tengok... ADUHHHH!! cerita korea yang aku pernah tengok selama nie ialah cerita nie..
|
|
|
|
|
|
\/

haha.. dah lama kot cerita nie, korang ada yang tak tahu agaknye.. tapi bagi aku, ni lah cerita korea yang paling best, sebab apa taw ? sebab cerita nie adalh cerita korea yang pertama aku tengok... haha... not bad lah cerita dye.. seronok, ada yang sweet.. ada yang tak sweet.. ada yang bitter.. ada yang salty.. haha... *merapu.... 


Sung Chun-Hyang- Han Chae Young
Lee Mong-ryong - Jae Hee
Byeon Hak-do - Uhm Tae-Woong
Hong Chae-rin - Park Si-Eun
 
(ni lah para pelakon nye)


hah, nampak tak lelaki dan perempuan yang berada di hujung kiri dan kanan ?mase aku tengok cerita nie, character 2 orang nie lah yang paling aku benci + nyampah = meluat... haha.. tapi to kan cerita je kan, nak buad macam mana, dah director diorang suruh buad camto, yee tak... >_<.. banyak dugaan yang dorang tempoh,, last2, dorang bahagia jugak.. hehe.. HEPPY ENDING... =D


kalau korang agak2 nak DOWNLOAD cerita nie klik sini------> SASSYGIRL

LEPAS TOO KLIK SINI------>korangmemangcomel








10 comments:

izah :) said...

eh ,eh .haha hamboi .

eCha said...

@izah :) jangan gelak kan aku... nak bersegmen nie... hehe.. :D

Nor Aznida said...

nk joinn lah.... :)

eCha said...

@Nor Aznida join lahh.. ramai2 join lagi seronok kannn.... =D

Ween said...

jenjalan sini dari segmen yang sama. jom lawat ween pulak :D

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-k-drama-by-aziera.html

eCha said...

@Ween :D

Yun Syazwani said...

awak !! ny la drama korea pertama kite tengok.. love moryong.. aka jae hee.. drama ny memang beri nostalgia betul..haha..

Nur Atiqah said...

cite nie memang best kan . ika suka tengok cite nie :)


http://theonlyatiqah.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-k-drama-by-aziera.html

eCha said...

@Yun Syazwani hehe... kite same lah.. =D

eCha said...

@Nur Atiqah aah... taw xpe.. best sangat.. =
=D