terharu~

2/19/2013 12:25:00 AM
hai. hari nie rase macam nak tulis post je. selalu buad entry pasal GA atau contest je... hehe.. ==''. biaselah, gua minat join2 semua nie. mana lah tahu menang ke. :p.. selame join GA nie tak pernah pon beruntung. tak bertuah lah to.. hehe. tak pe, ade rezeki, menang ler too... ye tak.. hehe.. sebenarnye sekarang nie aku terharu sangat sebab ap taw.. erm. sebabnye tak de lah gempak sangat pon... cume.. AKU DA KUMPUL SEMUA KOMIK LAWAK KAMPUS .. hehe.. start dari yang first sampai lah ke enam belas. hehe.. oke meh aku tunjuk *kolektion aku.. wahah..



minat giler kat komik karya KEITH....

bulat-bulat-bulat.. pening kepale.... hikhok. =='

jilid 1 - jilid 4

jilid 5 - jilid 8

jilid 9 - jilid 12

jilid 13 - jilid 16

itu sahaja yang nak aku tunjuk kat korang. hehe..piss yaws... oke babai.. assalamualaikum...... :-p





6 comments:

mecha_praline said...

lawak kampus tu memang best. rajin kumpul komik eh? biasa girl suka collect novel jer. :)

miss nino . said...

wah , kita pun minat lawak kampus :)

eCha said...

@mecha_praline hehe... taw xpe.. bole lah.. minat baru.. novel panjang sangat nak bace, so komik lagi seronok dan ringkas.... :D

eCha said...

@miss nino . wah.. yeke.. kite ade minat yang same... :D

Aireyn Ashra ツ said...

wahhhh banyaknyerr , saya pun suka baca lawak kampus , tu yg beli yang tebal cam kamus tu ;p

eCha said...

@Aireyn Ashra ツ wah yeke... bukunye same je ke macam jilid 1-16??