SEGMENTS: MY CUTE PETS BY AFFY AND ANGIELA

2/25/2013 04:46:00 PM
klik banner nak join.. ^^

hai.. pada mulenye aku ada 2 ekor kucing. seekor jantan dan seekor betina..name dye dodot dan bengkok... dodot jantina dye betina dan si bengkok pulak jantina nye jantan.. . terhasilnya nama dodot dan bengkok to adalah daripada idea ayah aku.. unik tak nama diaorang, ? hehe.. dodot dapat name to sebab badan dye berdot-2... yang si bengkok nie pulak dapat nama sebab ekor dye ada bengkok sikit... haha... tengoklah gamba diorang nie.. 


hah, ni lah dodot gan bengkok. mase nie diorang baru lepas makan.. to yang lepak jee.. da kenyang tido lah nie.. huhu.. 


nie lah dodot yang aku cakap.. walaupon dye tak secomel macam kucing orang lain, yang bulu kembang2 to.. tapi aku tetap sayang dye... :D


nie pulak bengkok.. sebenarnye, bengkok nie anak kepada dodot.. bengkok seekor je hidup, anak-anak dodot yang lain semua mati... huhu.. =="

kitaorang kene pindah rumah, ayah cakap kitaorang tak bole bawak dodot dengan bengkok.. tak tahu lah kenape.. wuu.. T_T.. dodot dengan bengkok kene tinggal dekat rumah lama.. tak tahu lah apa yang jadi dekat diorang sekarang... MISS GILERR DASYAT kat diorang... huhu...

too je kisah kucing aku.... huhu



LEPAS TOO KLIK SINI------>korangmemangcomel






17 comments:

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segments-my-cute-pets-by-affy-and.html

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/02/segments-my-cute-pets-by-affy-and.html

wah... chomel nye die...
pantang betul nampax kucing.. hihi ^^
la, cian nye kena tinggal...
sabar ye... harap2 ade org yg jge kan

Affy Martin said...

done follow.. good luck.. :D

Sherlyanna angiela Martin said...

gemok perut Dodot dan Bengkok... cute la kucing awak... ^^ memang ada dot pun bulu kucing tu.. hehe.. ^^

jangan lupa follow sponser dan ini senarai peserta segmen,, boleh la terjah.. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segments-my-cute-pets.html

eCha said...

@Cik Fie =D

eCha said...

@Iema Gurlz hai... erm mitak2 lahada orang jage kann.. huhu

eCha said...

@Affy Martin thankss.. :D

eCha said...

@Sherlyanna angiela Martin hehe... erm oke... trimass..

nuyeeqa said...

hahhaha , comel la dodot ngn bengkok !

eCha said...

@nuyeeqa hehe.. trime kasehh yee...

izah :) said...

mana dah menghilang dorang ni .haha . rinduuu bengkok .

~IraNur~ said...

alolo.. comelnya kucing dia.. good luck xD

eCha said...

@~IraNur~ tq.. :D

eCha said...

@izah :) ada kat rumah lame aku... cehh2... wuu...T_T

Sherlyanna angiela Martin said...

APA KHABAR.... SINGGAH LAGI... ADA SPONSOR BARU... JANGAN LUPA LIKE PAGE DAN FOLLOW BLOG CIK WANNY... HARAP TIDAK MENYUSAHKAN...
http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segments-my-cute-pets-by-affy-and.html

TERIMA KASIH...

Azuria Abdullah said...

hye..sy dr segmen yg sama..dodot & bengkok tetap comey wpon pon bkn spesis bulu kembang..
good luck dear:)

ArifahLee's said...

Dari segmen yg sama. Done follow here. Follow sy jgk tau? Hehe!

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/02/segments-my-cute-pets-by-affy-and.html