FIRST GIVEAWAY BY MIZRIZHANI

3/10/2013 01:13:00 AM
klik banner ye korang...

jom lah join GA nie , hadiah nye menarik gilerr.. kompom korang tertarik punye... :D.. nak tengok hadiah nye?? klik sini ye---->hadiah.... apa macam? seronok tak hadiah die... nak sangat peplum pink atau sweater too.. huhu.. tapi, tengok lah kalau link blog nie boleh naik jadi bertuah.. hihi,,, mintak2 lahh yee bertuah... 

sebenarnye tadi da join GA nie gune blog lagi satu iaitu blog 2 , tapi akak hani tak dapat nak bace entry. tak tahu lah kenapa tak boleh baca. munkin aku ada godek2 kod sampai entry tak leh bace.... sian dekat akak hani sebab da menyusah kan dia... MAAF YE KAK HANI..... tapi demi nak memeriahkan GA kak hani nie, aku tetap jugak join gune blog aku yang first nie... siapa tak nak hadiah menarik too kan?? hehe.. lagi satu tak nak kecewakan kak hani ... hehe.... peace yaww...


LEPAS TO KLIK SINI------>korangmemangbaik






12 comments:

Diyan Hani said...

Thanks dear sebab sudi join...hihihi...tak pe..akak tak kisah..akak hargainya..thanks
http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-giveaway.html

Maisarah Aisya said...

hy dari GA yg sme . jmput ke blog kite jgk mehh
http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

eCha said...

@Diyan Hani same kak... :D

NUR HAFIZAH said...

anis dtg dari GA yg sma smbil follow sekali :)

http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Aireyn Ashra ツ said...

Jenjalan dari GA yang sama^^


http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

Dianaa said...

dari GA yang sama, good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

яαяαα cнαи :) said...

Dari GA yang sama, goodluck! :D

http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

MarnieyZ said...

selamat berjaya. :D

EIQA said...

http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html


gud luck awak ! =)

Diana Azis said...

Salam singgah..best of luck..dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

sa mic said...

datang dari GA yang sama,goodluck yer ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)