MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

3/22/2013 11:34:00 PM
klik banner okai....

penaja-penaja MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara yang sangat ohhseemmm.... !!



1 , 2 , 3



Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara 







21 comments:

Diana Azis said...

Salam singgah & salam kenal...diana pun join GA yang sama..best of luck :)

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Norliza Nordin said...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

eCha said...

@Diana Azis hai... tq... :D

eCha said...

@adzairdawati makdara in sya allah... :D

eCha said...

@adzairdawati makdara in sya allah... :D

eCha said...

@Farah Waheda Wahid tq,, :D

eCha said...

@Norliza Nordin tq yaa....

RamRamCute said...

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

aLamS LegacY said...

salam ziarah dr GA yg sama

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

aLamS LegacY said...

salam ziarah dr GA yg sama

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

adzairdawati makdara said...

TAHNIAHHH!!!!! Anda adalah salah seorang dari pemenang bertuah MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER BY MAK DARA!!!

Sila ke entry ini untuk keterangan lanjut @ http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky_2.html untuk keterangan lanjut.

Anda boleh terus hubungi pihak penaja, nama dan link blog mereka berada di bawah link kemenangan anda itu untuk urusan penyerahan hadiah ya..

TAHNIAH sekali lagi dari Mak Dara!!!

deno said...

salam.. tahniah awk menang!!! deno sponsor doodle :)

btw,aisyah nak baju warna apa ya? thanks! :)

p/s: nanti reply di ruang komen blog dayangdeno ya ^^

eCha said...

@adzairdawati makdara alhamdullilah menag :D

eCha said...

@deno saya dah pm awak.. tq... yeay!

Diari Si Froggie said...

Salam kenal.. aida datang sini dari GA yang sama, follow sini #516 :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

doodle dah siap :)