sesiapa boleh beritahu tak?

3/13/2013 10:09:00 PM

cantikkan gambar kat atas nie.. aku amik dekat google.. hehe..

ops. berbalik pada tajuk di atas, aku nak tanya sesiapa yang sudi beritahu, macam mana ya nak mintak orang sponsor untuk GIVEAWAY kite... sesiapa yang tahu, bole tak beritahu... teringin nak buad GA dengan kawan... 


p/s: SESIAPA TOLONG BAGITAHU YE....


LEPAS TO KLIK SINI------>korangmemangbaik









16 comments:

saida hata[ ^_^ ] said...

assalamualaikum . saya rasa cuba awak post dekat fanpage, or pegi dekat blog2 tertentu tanya nak jadi sponsor tak .. hope membantu .

Aina Areen said...

wahh , good luck yee :)

eCha said...

@saida hata[ ^_^ ] walaikumsalam.. terima kasih ye, ats pemberitahuannye... :D

eCha said...

@Aina Areen trimass.. semoga GA MENJADI..

cik teha said...

cuba awak ping dekat group2 blogger..
GL syg.. !

eCha said...

@cik teha oke, trima kasih atas cadangan nye... :D

Nana Liena said...

me tak tahu la..tapi ikut pendapat me mungkin echa boleh singgah2 mana2 blog yg rajin bt ga n segmen..hehe..

eCha said...

@Nana Liena oke.. terima kasih ye atas cadangan me.. saya hargainye.. :D

Dianaa said...

cuba buat entri dulu. mana tahu kot orang yang baca blog awak ni ada yang sudi sponsor. kalau takde respond juga, try tanya kat mana2 page yg sudi sponsor :) lepas tu cakap lah mungkin trafik atau likers page tu meningkat :)

noorhaidaz eyda said...

igt gambar camera betol td :D

noorhaidaz eyda said...

nk bg cadangan tak brapa pandai sbb tak pernah bt GA..tp kalau nk boleh emel kat noorhaidaz@gmail.com boleh la g melawat jap kat sini http://talktocayunkpinky.blogspot.com/2013/02/nak-sponsor-korang-coklat.html

Aiman Aziz said...

Try cari kat org yg buat Giveaway tu. hehee

eCha said...

@Dianaa okeh.. terima kasih ye dianaa cadangan nye.. :D

eCha said...

@noorhaidaz eyda haha.. padahal tin je kan...

eCha said...

@noorhaidaz eydaterima kasih yee cadangan yang bernas too.. :D

eCha said...

@Aiman Aziz ouh.. okeh.. nty buad... terima kasih ye.. :D