pencarian sponsor

3/14/2013 01:04:00 AM
sumber : google

wahai rakan-rakan, blogger ku.. ada sesiapa tak yang sudi nak menjadi sponsor 1st GIVEAWAY yang akan saya adakan bersama-sama rakan karib saya. saya dan rakan saya baru hendak mencuba membuad GA. tetapi tidak tahu nak cari sponsor dimana.. disini saya mengambil kesempatan jika sesiapa yang sudi nak jadi sponsor atau nak cadangkan sponsor kepada saya amat dialu-alukan. terima kasih.. jasa korang amat kami hargai,,,


p/s: MOHON SESIAPA SUDI , BOLEH KOMEN DAN PM SAYA DI FACEBOOK ECHA




------------------------ HABIS, TQ KEPADA SUDI SPONSOR---------------------------





16 comments:

CiK Bella said...

Bella nak jadi :)

Review blog 3x
Bloglist 5x

nabieliela.blogspot.com

cik vanilasusu said...

saya boleh sponser topap :)

Qaseh Farra said...

klau sponsor blog review boleh??

https://www.facebook.com/QasehFarraDotblogspot

eCha said...

@CiK Bella okeh terima kasihh.. :D

eCha said...

@cik vanilasusu okeh terima kasih bnyak2.. :D

eCha said...

@Qaseh Farra terima kasih bnyak2.. :D

ejulz said...

nak sponsor brg mahal x mampu dik.. kalau nak keychain dari kuching utk 5 pemenang insyaallah boleh.. kalau nak bgtau k.. :)

eCha said...

@ejulz bolehh.. terima kasih.. :D

Farah Arina said...

Review blog boleh? Untuk 7 orang?

http://www.facebook.com/faraharinazainal13

Arya Addin said...

Aya pun tengah cari sponsor huhuhu :'(

http://ismy-maryam.blogspot.com/

sesapa nak jadi boleh tinggal link dekat cboz Aya ..

Echa nak buat bila eh GA ni ?
Aya 1 April :)

Arya Addin said...

Aya nak jadi .. tapi tunggu segala kadkad aya dapat dibuat semula sebab hilang orang curik :'( especially bank card lah ..

eCha said...

@Arya Addin samalah... 1 april.. :D sampai 30

mizzniya said...

blh lg ke ni??
akak blh sponsor felt bookmark & vector rasanya..blog review dgn bloglist pn blh jugak..

eCha said...

@mizzniya boleh kak... nty saya pm akak ye..

mizzniya said...

ok dear..bgtau kt blog blh, klu fb pn blh, link ada dlm blog akak k..=)

eCha said...

@mizzniya oke.. :D