Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac

3/05/2013 04:22:00 PM

klik banner ye awk2 semua.... =D

wahh, untuk si gule yee abang ejulz. hehe.. (menjerit)


orang kat atas nie da overdos nampak nye... hehe

 pertame-2 sekali saya nak ucapkan selamat hari lahir untuk teman istimewa abang ejulz iaitu si gule.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. *saya harap hubungan cik gule dan abang ejulz berkekalan.. cehh.... haha.. disini saya ingin sekali kepilkan , kek hari jadi yang istimewa untuk cik gule..... tapi gambar je lah, tak boleh makan. kalau nak yang betul2 punye bagi menang dulu..... hahah.... gurau je... 


hah, tengok kek to, bergoyang-goyang macam sedapp je.. hehe.. saya pon tidak tahu itu kek ke puding..  puding rasenye.. :P... dekat bawah nie jugak nak bagi hadiah kat cik gule... saya mampu copy paste je hadiah nie.. maklumlah, tak de duit nak beli hadiah.. hehe... dengan baby-baby to sekali saya bagi. free of charge... haha


cik gule kalau nak bukak hadiah , jangan jadi macam baby nie ye.. dye nak gigit pulak hadiah too.. :D
akhir sekali nak ucap sekali lagi 
|
|
|
|
|
|
|
|
v



sumber semua gambar : atok google dan nenek tumbler...


KLIK SINI BOLE----------->seklik 






7 comments:

Nao Mei said...

compem abang ejulz adik suka..hihi...puding tu dear..hihi...takpe yang sedop..hihi

eCha said...

@Nao Mei aminn.. mintak2 dye suke kan cikk akak.. hee.. ouh puding ea.. patot lah macm boink2 je tekstur dye... hehe

ejulz said...

tQ sudi join dik.. pastikan dah like n follow semua sponsor k.. :)

eCha said...

@ejulz oke.. welc.. baek abg ejulz... :D

NuraisYah said...

Dari Segmen sama >.< Kalau sudi singgah la blog Isyah ek .


http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/ucapan-selamat-hari-jadi-pada-si-gule.html

NuraisYah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ejulz said...

Salam. Pertama sekali ejulz nak ucapkan terima kasih kerana sudi join segmen ejulz ni. "Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac” Insyaallah ejulz akan umumkan senarai pemenang pada masa terdekat ni. Seperti yang dijanjikan, 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges setiap seorang. Mohon emelkan maklumat seperti berikut bagi tujuan pos ke asrul_harfan@hotmail.com . Jangan lupa letak tajuk emel "Peserta Segmen Ucapan Hari Lahir Buat Si Gule pada 19 Mac"
Nama:
Alamat:
No Tel:
Link entry penyertaan:
No penyertaan: (rujuk sini, "Senarai Peserta Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat "Si Gule" pada 19 Mac
"
)